Sterilisatie hond

Sterilisatie hond

Dierenkliniek Nesselande is gespecialiseerd in het steriliseren van honden. Onze dierenartsen zijn zeer ervan en wij bieden u scherpe prijzen. Wij beschikken over de modernste apparatuur. Hiermee kunnen wij uw huisdier en u zo goed mogelijk van dienst zijn. Door middel van apparatuur en uitgebreide kennis van de dierenartsen verschaffen wij u over betrouwbare informatie. De artsen delen een passie voor huisdieren en de beste zorg. Wij proberen dit dan ook dag in en dag uit te realiseren, de beste zorg!

Waarom sterilisatie hond?
Vaak worden honden gesteriliseerd om loopsheid te voorkomen, echter er kunnen ook andere medische redenen zijn, zoals baarmoederontsteking, suikerzieke en recidiverende schijnzwangerschap. Tijdens de operatie worden de eileiders niet afgebonden, maar de eierstokken worden geheel verwijderd. Sterilisatie hond? We kunnen daarom beter het woord ‘castreren’ gebruiken.

Voordelen van een sterilisatie
Er zijn veel voordelen van een sterilisatie. Ten eerste neemt de kans op melkkliertumoren af. Na de sterilisatie is er geen risico meer op baarmoederontsteking doordat de hormonale invloed van de eierstokken niet meer aanwezig is. Daarnaast is en minder kans op suikerziekte en kunnen honden niet meer lijden aan acromegalie (reusgroei). Reusgroei is een aandoening die ontstaat door een overdaad aan groeihormonen waardoor die overmatig gevormd kan worden ten gevolge van progesteron. Ten slotte zal schijnzwangerschap zich niet meer voordoen.

Sterilisatie hond

Locatie sterilisatie hond
De dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren. Tevens aangesloten bij VetVisuals® International.

Neem contact op met ons!
Het contactformulier kunt u invullen om online een afspraak te maken. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 010-2224054. Zelfs in spoedgevallen kunt u ons op dit nummer bereiken. Onze collega’s helpen u graag verder! Mailen naar info@dierenklinieknesselande.nl kan ook.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant!

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Call Now Button