Over ons

Dr Vahid Sheikh Bahai

Even voorstellen: Ik ben Dierenarts: Vahid Sheikh Bahai geboren in 1969 in Iran (Esfahan). Daar ben ik afgestudeerd aan de Iraanse Universiteit in 1997.

Lid van Iranian veterinary Association. Een aantal jaar heb ik daar gewerkt in mijn eigen praktijk,met als speciale richting kleine huisdieren en pluimvee. In Iran heb ik verschillende cursussen gevolgd in de richtingen kleine huisdieren, bv issolatie van het Rabies virus uit de hersenen. Eind sept 2006 voor de 2e keer afgestudeerd, ditmaal op de Universiteit in Utrecht, richting gezelschapsdieren.

Verder heb ik ook voldoende ervaring opgedaan met konijnen,knaagdieren. Als speciale ervaring heb ik mij verdiept in alternatieve behandeling.Tot sept 2010 gewerkt in verschillende praktijken in Nederland, waaronder bij Dr.Simoncelli. Tevens ben ik lid van de KNMvD (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde) en VVi (vetvisuals international) Het zat al wat langer in gedachten om zelf een praktijk te openen, toen ik zag dat er in Nesselande geen dierenarts zat leek mij dit een leuke uitdaging.

Mijn doel was:
Een moderne & complete praktijk te beginnen waar alle benodigde apparatuur aanwezig is, maar wel een gezellige en huiselijke sfeer waar de klanten en personeel zich op zijn gemak voelt.

De onderneming wordt gedreven in de vorm een vennootschap onder firma, de vennoten zijn de heer V. Sheikh Bahai en mevrouw F. Gamei /Sheikh Bahai”.

Dr Vahid Sheikh Bahai
Jolanda de Grauw

Jolanda de Grauw - Assistent

Ik ben Jolanda gediplomeerd Paraveterinair / Dierenartsassistente.

Ik ben de praktijk komen versterken vanaf 22 augustus 2011, en werkt sindsdien met veel plezier bij de praktijk. U zult mij zien op een maandagochtend vanaf 08.30 tot 13.30, dinsdag vanaf 08.30 tot 17.00, woensdagochtend tot 12.00, en wisselend met Simone op de vrijdag of zaterdag.

Samen met mijn man en 2 dochters hebben we verschillende huisdieren gehad waaronder 4 katten, 6 dwerghamsters maar nu hebben we alleen nog 2 konijnen. Ook ik ben u graag van dienst mocht u ons nodig hebben

Jantien Davids - Assistent

Ik ben Jantien Davids geboren te Rotterdam in 1984 en ben gediplomeerd dierenartsassistente / Paraveterinair. Eerst heb ik 2 jaar lang ergens anders op een praktijk gewerkt.

Na een tijdje afwisselend werk gedaan te hebben ben ik hier op deze praktijk begonnen met 1 dag in de week vrijwillig te werken. Dit heb ik kort gedaan want ik kon al vrij snel een maand als waarneemster fulltime werken. Ik ben werkzaam bij dierenkliniek Nesselande sinds juli 2011.

Naast dit werk heb ik nog 1 extra parttime baantje. Zelf heb ik een pony en 2 cavia’s.

U zult mij op de dinsdag van 17:00-19:30, woensdag ochtend, donderdag hele dag en vrijdag van 12:00 -19:30 zien. Ook ik ben u graag van dienst mocht u ons nodig hebben!

Jantien Davids
Simone

Simone - Assistent

Hallo! Mijn naam is Simone.

Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in diverse dierenspeciaalzaken, besloot ik begin van 2019 dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

In april 2019 ben ik bij Dierenkliniek Nesselande begonnen met stage lopen, dit was voor de opleiding voor paraveterinair dierenartsassistent.

Uiteindelijk ben ik na mijn stage nooit meer weggegaan. En werk ik nu al een aantal jaar, vijf dagen per week, met veel plezier bij Dierenkliniek Nesselande.

Thuis heb ik gezelschap van drie katten en een hond, waar aan ik veel tijd besteed. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze dierenkliniek.

F.Gamei - Praktijkmanager

Even voorstellen: ik ben verloskundiger en geboren in 1976 in Iran (Shahroud).

Een aantal jaar heb ik daar gewerkt in ziekenhuis.

Ik werk vanaf 2015 in dierenkliniek nesselande met mijn man als partner in werk en leven.

F.Gamei

Dierenkliniek Nesselande zoekt ervaren TRIMSTER!

Wij zijn opzoek naar een trimster die zo snel mogelijk kan starten. Werkervaring is een pre. Wat verwachten wij van jou?

Werkervaring met trimmen

Enthousiasme en kundigheid

Zelfstandig en klantvriendelijkheid

Bepaal zelf je agenda, maar binnen openingstijden van de Dierenkliniek

Ben jij enthousiast en heb je werkervaring als trimster/trimmer?

Stuur je CV en motivatiebrief door naar info@dierenklinieknesselande.nl.

Wat zeggen onze klanten over ons

4,6 / 5,0 228+

Hoveniersbedrijf de Agave
20 reviews

Ondanks de drukte kon ik gelukkig gewoon terecht vanmiddag. Fijne dierenarts, maar ook een dikke pluim voor zijn assistente. Ik vind de prijs altijd meevallen, maar dat is het laatste waar ik aan denk. Mijn 2 honden zijn me alles.

Merve Ozcan
6 reviews

Wij zijn vandaag heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers. Het was voor ons de eerste keer met onze kitten, heel veel adviezen en tips gekregen. Onze meisje was ook goed rustig in de handen van de dierenarts. Heel fijn!

Mireille Belliot
1 review

Wij zijn heel tevreden met de manier hoe onze hond met alle zorg en aandacht is behandeld. Zowel de arts als de assistenten hebben hart voor dier en mens. Ik raad deze praktijk 100% aan.

Los Zetas
51 reviews

Zeer goede deskundige en vriendelijke dierenkliniek, de dokter en assistenten hebben alles gedaan wat mogelijk was voor ons geliefde ratje. Groeten einstein.

Ron De Jong
29 reviews

Ik kan niets anders zeggen; Ze zijn gewoon geweldig. Een dierenarts met heel veel ervaring, die weet waar hij het over heeft. Serieus, eerlijk en passend advies geeft.