Over ons

 

Dr Vahid Sheikh Bahai
Dierenarts
010-2224054

 

 Even voorstellen, ik ben Dierenarts: Vahid Sheikh Bahai geboren in 1969 in Iran (Esfahan)

Daar ben ik afgestudeerd aan de Iraanse Universiteit in 1997. Lid van Iranian veterinary Association.Een aantal jaar heb ik daar gewerkt in mijn eigen praktijk,met als speciale richting kleine huisdieren en pluimvee. In Iran heb ik verschillende cursussen gevolgd in de richtingen kleine huisdieren,bv issolatie van het Rabies virus uit de hersenen. Eind sept 2006 voor de 2e keer afgestudeerd, ditmaal op de Universiteit in Utrecht,richting gezelschapsdieren. Verder heb ik ook voldoende ervaring opgedaan met konijnen,knaagdieren. Als speciale ervaring heb ik mij verdiept in alternatieve behandeling.Tot sept 2010 gewerkt in verschillende praktijken in Nederland, waaronder bij Dr.Simoncelli. Tevens ben ik lid van de KNMvD (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde) en VVi (vetvisuals international) Het zat al wat langer in gedachten om zelf een praktijk te openen,toen ik zag dat er in Nesselande geen dierenarts zat leek mij dit een leuke uitdaging.

Mijn doel was:
Een moderne&complete praktijk te beginnen waar alle benodigde apparatuur aanwezig is, maar wel een gezellige en huiselijke sfeer waar de klanten en personeel zich op zijn gemak voelt.

De onderneming wordt gedreven in de vorm een vennootschap onder firma, de vennoten zijn de heer V. Sheikh Bahai en mevrouw F. Gamei /Sheikh Bahai”.

F.Gamei

Even voorstellen. ik ben verloskundiger en geboren in 1976 in Iran (Shahroud). Een aantal jaar heb ik daar gewerkt in ziekenhuis. ik werk vanaf 2015 in dierenkliniek nesselande met mijn man als partner in werk en leven.

Jolanda de Grauw
Assistent
010-2224054

Jolanda is onze praktijk komen versterken vanaf 22 augustus 2011, en werkt sindsdien met veel plezier bij de praktijk. Ik Jolanda, heb mijn Paraveterinairdiploma. En u zult mij zien op een maandagochtend, dinsdag de gehele dag, en wisselend met Charlotte op de vrijdag of zaterdag. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man en dochters Melissa van 8 jaar en ons pasgeboren dochterje Silvana, wij hebben 3 poezen en 6 konijnen. Mijn hobbies zijn lezen, leuke dingen doen met mijn gezin.

Ook ik ben u graag van dienst mocht u ons nodig hebben

Jantien Davids
Assistent
010-2224054

Ik ben Jantien Davids en gediplomeerd dierenartsassistent / Paraveterinair. Eerst heb ik 2 jaar lang ergens anders op een praktijk gewerkt . Na een tijdje afwisselend werk gedaan te hebben ben ik hier op deze praktijk begonnen met 1 dag in de week vrijwillig te werken. Dit heb ik kort gedaan want ik kon al vrij snel een maand als waarneemster fulltime werken en daaraan sluitend vanaf 22 augustus 2011 begonnen met een parttime betrekking. Naast dit werk heb ik nog 2 andere parttime baantjes. U zult mij op de dinsdag van 17:00-19:30, woensdag ochtend,donderdag hele dag en vrijdag middag en avond zien. Ik heb van kleins af aan altijd kleine huisdieren gehad en 1 van mijn grootste dromen is uitgekomen.Ik ben een trotse bezitter van een lieve,eigenwijze pony. Zij is dus mijn grootste hobby.Daarnaast hou ik nog van fietsen,wandelen ,muziek en nog veel meer.

Ook ik ben u graag van dienst mocht u ons nodig hebben!

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Call Now Button