Orthopedische operaties

Orthopedische Operaties en Laparoscopische Sterilisatie.
(Uitgevoerd door specialist Klaas Vos)

Klaas Vos is sinds 1999 dierenarts. De afgelopen 10 jaar heeft hij zich volledig toegelegd op het opereren van paarden en kleine huisdieren.
Klaas studeerde diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Zijn internship (als jongst bedienende dierenarts) volbracht hij in het Newmarket Equine Hospital, midden in het mekka van de Britse paardensport.
In een omgeving met ruim 30.000 volbloed racepaarden brachten de gerenommerde chirurgen David Ellis en Ian Wright hem de beginselen bij van het onderzoek naar en behandelen van paarden.
Zijn opleiding (“residency”) tot specialist chirurgie vervulde Vos onder leiding van Dirk Riemersma verbonden aan de paardenpraktijk Den Heyberg en Prof. Guno Von Plocki verbonden aan de praktijk Baden Baden in Duitsland.
Aansluitend volgde hij vervolgopleidingen in Amerika, Duitsland en Zwitserland, begeleid door Norm Ducharme, Cornell University, Bernd Driessen, New Bolton Center, en Walter Brehm, Bern Universiteit. In 2009 haalde Vos de hoogst haalbare graad in de dierenchirurgie, een Europees Diplomaten status (Dipl ECVS). Klaas is ook een in Nederland een erkend specialist in de dierenchirurgie en paardendierenarts.

In de periode van 2005 tot en met 2009 is hij actief geweest als chirurg en opleider van studenten en dierenartsen in onder andere: Ierland, Universiteit van Dublin
Canada, Atlantic Veterinary University
Australie, Sydney University
Nieuw Zeeland, Marks & Ewen Thoroughbred racehorse practice

Sinds juli 2009 opereert hij met veel plezier paarden, honden en runderen vanuit zijn eigen onderneming Veterinaire Operatie Service. Diverse klinieken in Nederland maken van zijn kennis en kunde gebruik.
Daarnaast bekleedt Vos een gastdocentschap in de chirurgie van paarden bij de diergeneeskunde Universiteit van Uppsala in Zweden.

Hij woont in de Jordaan in Amsterdam.

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Call Now Button