Nieuwsbrief

Op deze pagina plaatsen we elke maand een Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste berichten over de kliniek, personeel en tips voor de verzorging van uw huisdieren.

NIEUW Vanaf 2017

Acupunctuur en Chiropractie in DK Nesselande door specialist Ruth Boerekamp.

Ik ben werkzaam als holistisch dierenarts sinds 1997, vanaf 2015 een eigen holistische praktijk voor gezelschapsdieren en paard.

Integratie van de reguliere diergeneeskunde tezamen met alternatieve diergeneeskunde heeft altijd mijn interesse gehad.

De mogelijkheid om te kunnen kiezen uit diverse behandel strategien t.b.v. het welzijn en de gezondheid van een dier, is ontzettend dankbaar werk.
Vrolijke gezonde dieren, een tevreden eigenaar en een “happy me”!

Specialisaties zijn o.a.: veterinaire acupunctuur, homeopathie, chiropraxie, manuele lymfedrainage, orthomoleculair, flower remedies etc.
Uiteindelijk kies ik die behandeling die het beste past bij dat individuele dier en zijn eigenaar. Geen enkele behandeling is hetzelfde.

Diergeneeskunde is op geen enkele manier een vervanging van de basale behoeften van een dier, zoals voeding, sociale contacten met soortgenoten en beweging (vrijheid).

Paardencoaching in mijn werkveld heeft mijn bijzondere interesse, en integreer ik op verzoek. Er wordt gezocht naar de juiste match/balans van paard en zijn eigenaar/ruiter – mede t.a.v. (top)sport. Hierin werken met het individuele paard, een ander paard of in een kudde (systemisch werk) is wat ik van nature het liefste doe – dit om paard/ruiter ten volle in zijn eigen kracht te laten stralen.

Zie voor meer info de website: www.dierenartsholistisch.nl
of volg de facebook pagina.

Op verzoek en enkel op afspraak is het vanaf 1 februari mogelijk om in de praktijk Nesselande, met praktijk voerend dierenarts Drs. Vahid Sheikh Bahai, een holistisch consult af te spreken bij dierenarts Drs. Ruth Boerekamp.

Op maandagen tussen 09.00 en 14.00 is het mogelijk een afspraak te maken via telefoonnummer van de praktijk Nesselande 010-222 40 54.

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.