Dierenkliniek Rotterdam

Dierenkliniek Rotterdam Nesselande 

Dierenkliniek Rotterdam Nesselande staan eerlijkheid en een goede prijs- en kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel. Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Wij bieden u tarieven die zowel betaalbaar als betrouwbaar zijn.

Gepassioneerde dierenartsen

U wordt als eigenaar wordt u nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier. Dit vinden wij een belangrijk aspect binnen de kliniek. Dierenkliniek Rotterdam Nesselande heeft aandacht voor zowel u als uw huisdier. Wij doen ons uiterste best om u waardevolle informatie te verschaffen over de gezondheid van uw huisdier. Bovendien beschikken wij over de modernste medische apparaten, zoals digitale röntgen en de nieuwste tandheelkunde-apparaten. Bij Dierenkliniek Nesselande werken uitsluitend ervaren en professionele dierenartsen met eigen specialismen en een passie voor gezelschapsdieren. Ons team bestaat enkel uit enthousiaste en gedreven artsen die een hart hebben voor uw huisdier én uzelf. Ons doel is tevredenheid en gezondheid! Onze dierenartsen zijn ten alle tijden up-to-date in het opzicht van kennis. Hiermee kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en diensten leveren.

Dierenkliniek Rotterdam

Behandelingen
Orthopedische operaties worden uitgevoerd door een uiterst ervaren specialist. Wij doen ook aan gebitsbehandelingen voor uw huisdieren dankzij ons nieuw tandheelkunde apparaat. Er worden ook veel diverse operaties uitgevoerd binnen de kliniek. Graag ontvangen wij verder regelmatig honden en katten die gevaccineerd en gecontroleerd moeten worden en houden wij onszelf aan verschillende protocollen. U kunt ook voor trimbehandelingen terecht bij onze trimster met alle honden- en kattenrassen. Zij staat 7 dagen per week klaar om uw hond of kat netjes te trimmen! Ons kliniek beschikt ook over röntgenapparatuur waarbij men door middel van röntgendiagnostiek foto’s maakt om zo tot een betere diagnose te komen. Voor verschillende andere behandelingen kunt u ook bij ons terecht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons op telefoonnummer 010-2224054.

Gevestigd in Rotterdam Nesselande
Onze dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant! . Tevens aangesloten bij VetVisuals® International.

Contact
U kunt met behulp van het contactformulier online een afspraak maken. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 010-2224054. Zelfs in spoedgevallen kunt u ons op dit nummer bereiken. Onze collega’s helpen u graag verder! Een e-mail sturen naar info@dierenklinieknesselande.nl is ook een mogelijkheid.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden!

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Call Now Button