Dierenarts Rotterdam

Dierenarts Rotterdam

Bent u op zoek naar een dierenarts in Rotterdam? Dan bent u bij Dierenarts Rotterdam Nesselande aan het juiste adres! Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Wij bieden u eerlijkheid en een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Tarieven die betaalbaar en betrouwbaar zijn. Deze twee aspecten staan hoog in het vaandel binnen de kliniek.

Als eigenaar wordt u nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier. Wij hebben een hart voor uw huisdier. Niet alleen u merkt dat, maar ook uw huisdier! Daarnaast beschikken wij over de modernste medische apparaten, zoals digitale röntgen en de nieuwste tandheelkunde-apparaten.

Over dierenarts Rotterdam
Bij Dierenarts Nesselande werken uitsluitend ervaren en professionele dierenartsen met eigen specialismen en een passie voor gezelschapsdieren. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven artsen die als doel hebben dat u én uw huisdier tevreden de kliniek kunnen verlaten. Onze dierenartsen zijn ten alle tijden up-to-date in het opzicht van kennis.

Paar van onze behandelingen
Graag ontvangen wij honden en katten die gevaccineerd en gecontroleerd moeten worden en houden wij onszelf aan verschillende protocollen. U kunt ook voor trimbehandelingen terecht bij onze trimster met alle honden- en kattenrassen. Zij staat 7 dagen per week klaar om uw hond of kat netjes te trimmen! Ons kliniek beschikt ook over röntgenapparatuur waarbij men door middel van röntgendiagnostiek foto’s maakt om zo tot een betere diagnose te komen. Wij kunnen hiermee waardevolle informatie verschaffen over de gezondheid van uw huisdier. Voor verschillende andere behandelingen kunt u ook bij ons terecht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons op telefoonnummer 010-2224054.

Dierenarts Rotterdam

Vestiging
Onze dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant! Dierenkliniek Nesselande heeft aandacht voor zowel u als uw huisdier. Tevens aangesloten bij VetVisuals® International.

Contact
Uw dier is bij ons in goede handen en wordt met de grootst mogelijke zorg omgeven en behandeld. Door middel van het contactformulier kunt u online een afspraak maken. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 010-2224054. Onze collega’s staan u graag te woord. Zelfs in spoedgevallen kunt u ons op dit nummer bereiken. Ons een e-mail sturen naar info@dierenklinieknesselande.nl is ook een optie.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden!

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Call Now Button