Dierenarts Nesselande

Dierenarts Nesselande

Dierenarts Nesselande? Bij Dierenkliniek Nesselande in Rotterdam staan eerlijkheid en een goede prijs- en kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel. Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Wij bieden u tarieven die zowel betaalbaar als betrouwbaar zijn.

Gedreven dierenartsen
U wordt als eigenaar wordt u nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier. Dit vinden wij erg belangrijk binnen de kliniek. Op deze manier proberen wij u en uw huisdier op jullie gemak te laten voelen. Dierenkliniek Nesselande heeft aandacht voor zowel u als uw huisdier. Wij doen ons uiterste best om u waardevolle informatie te verschaffen over de gezondheid van uw huisdier. Wij beschikken daarom over de modernste medische apparaten, zoals digitale röntgen en de nieuwste tandheelkunde-apparaten. Bij Dierenkliniek Nesselande zijn uitsluitend ervaren en professionele dierenartsen werkzaam die een passie delen voor gezelschapsdieren. Ons team bestaat enkel uit enthousiaste en gedreven artsen die een hart hebben voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn ten alle tijden up-to-date en blijven bijscholen. Hiermee kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en diensten leveren.

Dierenarts Nesselande

Behandelingen
U kunt voor trimbehandelingen terecht bij onze trimster met alle honden- en kattenrassen. Zij staat 7 dagen per week klaar om uw hond of kat netjes te trimmen! Orthopedische operaties worden uitgevoerd door een uiterst ervaren specialist. Wij verschaffen ook gebitsbehandelingen voor uw huisdieren dankzij ons nieuw tandheelkunde apparaat. Er worden daarnaast diverse andere operaties uitgevoerd binnen de kliniek. Wij ontvangen verder regelmatig honden en katten die gevaccineerd en gecontroleerd moeten worden. Hierbij houden wij onszelf aan verschillende protocollen. Ons kliniek beschikt ook over röntgenapparatuur waarbij men door middel van röntgendiagnostiek foto’s maakt om zo tot een betere diagnose te komen. Voor verschillende andere behandelingen kunt u ook bij ons terecht. Als u wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact op met ons op telefoonnummer 010-2224054. Wij zijn ook in spoedgevallen beschikbaar.

Gevestigd in Rotterdam Nesselande
Onze dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren.

Contact
Het contactformulier kunt u invullen om online een afspraak te maken. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 010-2224054. Ook in spoedgevallen kunt u ons op dit nummer bereiken. Onze collega’s helpen u graag verder! Mailen naar info@dierenklinieknesselande.nl is ook een mogelijkheid. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant! Tevens aangesloten bij VetVisuals® International.

010 - 2224054

Vragen? Bel direct!

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
Call Now Button