Acties

Juli Actie 2024 De gehele maand juli 2024 krijgt u bij aankoop van een doosje Simparica (3 tabletten) of van een doosje Vectra Felis (3 pipetten), maar liefst 5 % korting!
Simparica voor de hond is een snelwerkend oraal vlooien- en tekenpreventiemiddel dat vlooien en teken binnen enkele uren na toediening begint te doden en gedurende één maand werkzaam blijft om herinfecties te voorkomen.
Vectra® Felis voor de kat bevat een unieke combinatie van twee actieve bestanddelen. Vectra® Felis beschermt kittens en volwassen katten tegen volwassen vlooien. Bovendien voorkomt Vectra® Felis de ontwikkeling van alle onvolwassen vlooienstadia (eieren, larven en poppen) en helpt zo mee aan de bestrijding van de vlooien in de omgeving en dit tot 3 maanden.

Aanbiedingen

Dierenkliniek Nesselande zoekt ervaren TRIMSTER!

Wij zijn opzoek naar een trimster die zo snel mogelijk kan starten. Werkervaring is een pre. Wat verwachten wij van jou?

Werkervaring met trimmen

Enthousiasme en kundigheid

Zelfstandig en klantvriendelijkheid

Bepaal zelf je agenda, maar binnen openingstijden van de Dierenkliniek

Ben jij enthousiast en heb je werkervaring als trimster/trimmer?

Stuur je CV en motivatiebrief door naar info@dierenklinieknesselande.nl.

Wat zeggen onze klanten over ons

4,6 / 5,0 228+

Hoveniersbedrijf de Agave
20 reviews

Ondanks de drukte kon ik gelukkig gewoon terecht vanmiddag. Fijne dierenarts, maar ook een dikke pluim voor zijn assistente. Ik vind de prijs altijd meevallen, maar dat is het laatste waar ik aan denk. Mijn 2 honden zijn me alles.

Merve Ozcan
6 reviews

Wij zijn vandaag heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers. Het was voor ons de eerste keer met onze kitten, heel veel adviezen en tips gekregen. Onze meisje was ook goed rustig in de handen van de dierenarts. Heel fijn!

Mireille Belliot
1 review

Wij zijn heel tevreden met de manier hoe onze hond met alle zorg en aandacht is behandeld. Zowel de arts als de assistenten hebben hart voor dier en mens. Ik raad deze praktijk 100% aan.

Los Zetas
51 reviews

Zeer goede deskundige en vriendelijke dierenkliniek, de dokter en assistenten hebben alles gedaan wat mogelijk was voor ons geliefde ratje. Groeten einstein.

Ron De Jong
29 reviews

Ik kan niets anders zeggen; Ze zijn gewoon geweldig. Een dierenarts met heel veel ervaring, die weet waar hij het over heeft. Serieus, eerlijk en passend advies geeft.